Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima metodă prin care ungurii vor să-i sperie pe refugiați: De ce a fost în stare un primar /VIDEO

În timp ce forțele de ordine maghiare i-au atacat pe refugiați cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene, un primar din Ungaria aplică o altă metodă.

Edilul unei localități din sudul Ungariei, Laszlo Toroczkai, a filmat un clip inedit prin care speră să-i convingă pe refugiați că nu au ce căuta la el în țară. Clipul e făcut ca la Hollywood, iar primarul le spune refugiaților că vor fi arestați în cazul în care ajung în localitatea lui.

Primarul maghiar spune că a dislocat forțe impresionante de securitate, iar videoclipul pare a fi desprins din filmele de acțiune.

Urmărire din elicopter, cu o motocicletă și polițiști călare fac parte din arsenalul cinematografic al mesajului. ”Drumul spre Germania e mai lung prin Ungaria. E mai scurt prin Croația și Slovenia. Ungaria e o alegere prostă, iar cea mai rea alegere pe care o puteți face e să treceți prin Asotthalom.”, a spus edilul ungur.

El este membru al partidului extremir Jobbik, formațiune ce militează pentru ca Ungaria să reprimească teritoriile cedate după primul Război Mondial. Primarul a luat o bătaie soră cu moartea în Serbia, în 2008, când a trecut granița ilegal, adică exact ce vor să facă și refugiații acum. Pe contul său de socializare, edilul a mai postat alte două clipuri: unul în care sunt prezentați ultra-naționaliștii maghiari, iar altul în care se poate vedea ce s-a întâmplat la granița cu Serbia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.