Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima NEBUNIE la Brexit: Pune pariu 1.000.000 de euro alături de Nigel Farage

brexit

Un europarlamentar lituanian îl provoacă pe liderul partidului britanic eurofob UKIP, Nigel Farage, şi pariază pe un milion de euro că Marea Britanie va vota pentru rămânerea în Uniunea Europeană la referendumul din 23 iunie, transmite luni DPA.

"Sunt atât de încrezător că poporul britanic va face ceea ce trebuie şi va vota pentru rămânerea în UE încât îţi ofer un milion de euro care să fie cheltuiţi în scopuri caritabile în cazul în care câştigă tabăra Leave (susţinătorii ieşirii Marii Britanii din UE)!", a scris eurodeputatul Antanas Guoga într-o scrisoare trimisă luni lui Farage. El l-a provocat pe Farage să parieze şi el aceeaşi sumă, remarcând că "toată lumea va avea de câştigat deoarece banii vor ajunge la asociaţiile de caritate".

Citeşte şi: Ce scrie presa internațională după eliminarea României de la Euro 2016

Guoga, cunoscut şi sub numele de Tony G, este un fost jucător profesionist de poker, care îşi dona adesea câştigurile organizaţiilor de caritate, potrivit informaţiilor postate pe site-ul său personal. Guoga este la primul mandat în Parlamentul European, fiind ales în 2014.

Farage nu a răspuns încă propunerii, scrie DPA, care adaugă că sondajele de opinie publicate în weekend acordă taberei Remain (susţinătorii menţinerii Marii Britanii în UE) un uşor avans în faţa taberei Leave, după ce mai multe sondaje anterioare creditaseră tabăra Brexit cu mai multe şanse de reuşită, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dovedit științific: Femeile care iau în serios filmele romantice au mari probleme

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.