Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Administrația Prezidențială, replică FULGER pentru Gabriela Firea/ UPDATE

administratia prezidentiala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la Antena 3, că președintele Iohannis organizează o dezbatere pe Sănătate la Cotroceni, însă nu a invitat-o tocmai pe Sorina Pintea, ministrul Sănătății. Într-un comunicat de presă, Administrația Prezidențială dezminte acuzațiile Gabrielei Firea.

”Ministrul Sanatatii a fost informat in urma cu doua luni in legatura cu evenimentul care va avea loc la Palatul Cotroceni, in data de 31 mai. In data de 9 mai, cu ocazia receptiei de Ziua Europei, consilierul de stat Dep Sanatate Publica, dna Diana Paun, a reiterat invitatia catre dna ministru, care a confirmat participarea la eveniment, in prezenta unor manageri de spital si oficiali ai Ministerului Sanatatii. Ulterior, luni, 15 mai, au fost expediate si invitatii scrise catre reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, inclusiv pentru dna ministru Pintea”, arată Administrația Prezidențială.

Ulterior Primăria Capitalei a revenit cu o replică la replica:

”In 2014, Bucurestiul a devenit partener in reteaua oraselor sanatoase ( healthy cities network) si a creat structura punctul Focal in cadrul ASSMB. In fiecare an, in aceasta calitate, Primaria Capitalei plateste cotizatia de membru, de 2000 dolari/ an . In fata Organizatiei Mondiale a Sanatatii, orasul este reprezentat de Primar.

Pentru ca dezbaterea de la Cotroceni, de pe 31 mai, este prilejuita de prezenta la Bucuresti a doamnei  Director regional, biroul pentru Europa al OMS,  Szuzanna Jakab, iar Guvernul trebuie reprezentat la OMS de premier.”, a precizat primarul general, Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.