Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Compania Aeroporturi Bucureşti: Ministerul Transporturilor a trimis Corpul de Control

www.mediafax.ro
Aeroportul Otopeni

Ministerul Transporturilor a cerut verificări ample şi a decis să trimită Corpul de Control la Compania Aeroporturi Bucureşti după ce aeroportul Henri Coandă a rămas azi fără servicii de curăţenie şi pază.

”Ministrul Transporturilor a decis să trimită Corpul de control la CNAB, în condiţiile în care compania nu are în prezent un contract valabil cu o firmă specializată în servicii de curăţenie şi salubritate”, au precizat surse pentru News.ro.

Citeşte şi: ALERTĂ - Adriean Videanu, audiat la Parchetul General

După 17 ani, Aeroportul Otopeni nu va mai avea contract cu firma Romprest pentru servicii de curățenie. Compania Națională Aeroporturi București a organizat luni, 29 ianuarie 2018, licitația pentru asigurarea curățeniei în Aeroportul Henri Coandă. Comisia tehnică a analizat ofertele transmise de societățile specializate în domeniu, urmând să fie desemnată câștigătoare o firmă care să își îndeplinească serviciile contractuale la standarde mai înalte de calitate.

„Având în vedere că serviciile de curățenie și salubritate din aeroport au fost, de-a lungul timpului, criticate de pasageri, transformându-se într-unul dintre punctele vulnerabile ale Aeroportului Henri Coandă, managementul Companiei Naționale Aeroporturi București a decis ca noile contracte să fie guvernate conform unor reguli de eficiență și să instituie o serie de criterii stricte de verificare a activităților de curățenie, pe care firma câștigătoare trebuie să le respecte”, a precizat CNAB, ca răspuns la o solicitare formulată de STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.