Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ A fost găsită tânără dispărută din București, despre care s-a spus că ar fi cea incinerată în Giurgiu

Simona Ghinea

Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani din București, a fost dată dispărută de bunicul ei, singura rudă a tinerei. Inițial s-a vehiculat că Simona ar fi, de fapt, tânără incendiată la marginea unui drum din Giurgiu. Polițiștii au recoltat probe ADN din locuința bunicului fetei din București și l-au comparat cu cel al femeii găsită incinerată. Din fericire, rezultatele nu s-au potrivit, astfel că agenții și-au continuat căutările.

După 3 zile, Simona Ghinea, care era orfană de ambii părinți, a fost găsită internată la Spitalul Obregia.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

”Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost găsită de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la o unitate spitalicească din Sectorul 4.”, precizează Poliția.

Simona Ghinea era cunoscută oamenilor legii pentru consumul de droguri. Luna trecută, ea a fost găsită de polițiști urlând pe stradă, pe jumătate dezbrăcată. Tânăra era internată de săptămâna trecută, după ce ar fi consumat din nou substanțe interzise. Ea a fost una dintre piste pentru cazul sinistru din Giurgiu pentru că și ei îi lipsea un incisiv, la fel ca femeia incinerată pe marginea drumului, iar asemănarea cu portretul-robot era izbitoare.

Citește și: Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Teoria conspirației, ca și informațiile false au succes pentru că se adresează emoțiilor, sunt procesate mult mai ușor’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.