Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră: Accident de microbuz cu 4 răniți, între Râșnov și Predeal

ultima ora

Un microbuz în care se aflau unsprezece persoane a intrat, miercuri, într-un parapet de protecţie, pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal, judeţul Braşov, conform news.ro.

Patru persoane au fost rănite, potrivit primelor informaţii, dar toţi cei aflaţi în autovehicul vor fi evaluaţi medical. Traficul este restricţionat, desfăşurându-se pe un singur fir.

Acidentul s-a produs pe DN 73 A între localităţile Râşnov şi Predeal, unde microbuz în care se aflau 11 persoane a intrat într-un parapet, a transmis, miercuri, ISU Braşov.

”Din primele informaţii în urma accidentului au rezultat 4 victime, conştiente. La faţa locului s-au deplasat 4 echipaje SMURD, 2 ambulanţe SAJ şi o autospecială de descarcerare. Toate persoanele implicate în accident sunt evaluate de către personalul medical”, a precizat sursa citată.

Potrivit IPJ Braşov, acolo sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculului avariat de pe carosabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.