Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase VICTIME, între care doi COPII, după un accident GRAV: Elicopterul SMURD a intervenit de URGENŢĂ / UPDATE

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE

Bilanţul victimelor accidentului rutier care a avut loc miercuri după-amiază pe DN 39, în zona staţiunii Neptun, s-a ridicat la şase răniţi, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa transmis AGERPRES.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului salvatorii au identificat trei victime - dintre care una în comă, una în stare critică, cu fracturi multiple şi traumatism toracic deschis, iar o a treia încarcerată, după cum a precizat purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea, Anca Chriţă.

Potrivit IPJ Constanţa, "în urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane din autoturismul care a provocat coliziunea (o femeie în comă, cu politraumă, intubată, preluată de elicopter; un bărbat cu traumatism toracic şi abdominal care se află în stare critică), un bărbat a fost diagnosticat cu traumă minoră, o femeie cu traumatism la coloana cervicală, în stare stabilă şi doi copii de 8 şi 12 ani, conştienţi, care au suferit traume minore".

La locul accidentului au intervenit un echipaj pentru descarcerare, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi echipajul de paramedici ai elicopterului SMURD pentru preluarea răniţilor şi transportarea lor la spitalul din Constanţa.

Miercuri după-amiază, la ieşirea din staţiunea Neptun, un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism ce rula pe DN 39, a efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure, şi a provocat o coliziune violentă cu un autoturism care circula din sens opus, pe banda a doua, dinspre Mangalia spre Conţa.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona accidentului.

*

Un grav accident rutier cu trei victime rănite s-a petrecut, miercuri după-amiază, pe DN 39 în zona staţiei de carburanţi din staţiunea Neptun, informează ISU Dobrogea.

Citeşte şi: Adrian Mutu scoate BANI GREI din buzunar: Magistraţii au decis EXECUTAREA SILITĂ a ‘Briliantului’

La faţa locului salvatorii au identificat trei victime - dintre care una în comă, una în stare critică, cu fracturi multiple şi traumatism toracic deschis, iar o a treia încarcerată, pentru care pompierii lucrează să o elibereze, a declarat Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea, pentru AGERPRES.

Pentru salvarea vieţii persoanelor accidentate, la faţa locului au fost mobilizate un elicopter al SMURD, un echipaj pentru descarcerare şi echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Traficul auto în zonă este blocat parţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.