Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Adrian Streinu - Cercel a FOST DEMIS de Nelu Tătaru de la șefia comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății

Antena 3
Adrian Streinu Cercel

Medicul Adrian Streinu - Cercel a fost de Nelu Tătaru de la șefia șefia comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, aflat la Timișoara. Adrian Streinu-Cercel nu va mai fi nici măcar membru al acestei comisii științifice.

Demiterea lui Cercel vine după o serie de declarații făcute de acesta în spațiul public, dar vizează în special măsurile de carantinare a vârstnicilor de peste 65 de ani, prin luarea acestora de la domiciliu.

Citește și:  VIDEO Ludovic Orban anunță PRIMELE MĂSURI pentru repornirea economiei: împrumuturi de la BERD, finanțări de la UE și ...planuri

"Conducerea Ministerului Sănătăţii a decis modificarea Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialişti în boli infecţioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum şi înlocuirea prof. dr. Adrian Streinu Cercel din funcţia de preşedinte al acestei comisii", afirmă sursa citată într-o informare transmisă joi.

UPDATE: Dr. Adriana Pistol este noul preşedinte al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.