Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Al 5-lea român infectat cu tulpina britanică: Un pensionar din Constanța

DW
coronavirus tulpina britanica

La Institul Matei Balș din Capitală a fost depistat al 5-lea bolnav infectat cu tulpina britanică a coronavirusului. Este vorba despre un pensionar în vârstă de 69 de ani din Constanța, care nu a călătorit în Marea Britanie și nici nu a venit în contact cu persoane infectate cu noua variantă de coronavirus.

  • „Bărbatul a început să aibă simptome de boală în data de 28 decembrie 2020, iar în 02 ianuarie 2021 a efectuat un test RT-PCR al cărui rezultat a fost pozitiv. În perioada 4 ianuarie - 6 ianuarie 2021 a fost internat în Constanța, după care, în data de 7 ianuarie 2021 ajunge într-o unitate medicală din București cu stare generală afectată. În data de 17 ianuarie 2021, pacientului i se recoltează o probă pentru un nou test RT-PCR ce revine pozitiv, se ridică suspiciunea infecției cu tulpina B.1.1.7, se face secvențierea cu confirmare astăzi, 26.01. Pacientul nu a călătorit în Marea Britanie și nici nu a venit în contact cu persoane infectate cu noua variantă de coronavirus. DSP Constanța are în desfățurare o nouă anchetă pentru acest caz”, au transmis autoritățile.

Un alt caz de infecție cu tulpina din Marea Britanie a fost confirmat luni, la Suceava, la un bărbat în vârstă de 39 de ani. Bărbatul a venit în Romania din Marea Britanie în 5 ianuarie 2021.

Vezi și: Scandal la Antena 3: Diana Șoșoacă a plecat din emisiune, după un schimb de replici cu Mihai Gâdea / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.