Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ ANM a emis cod GALBEN de instabilitate atmosferică și ploi în București și 19 județe

facebook.com
meteo

Informare meteo de ultimă oră. Sunt vizate aproape jumătate din județele din țară. ANM a emis, luni, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică și ploi în București și 19 județe până la ora 21.00, conform Mediafax.

Citește și: FSLI intră în plin SCANDAL privind cursurile online: Iohannis e SOMAT să publice legea prin care profesorii primesc sprijin

În intervalul orar 10.00 – 21.00, în Dobrogea, sud-estul Moldovei și în Muntenia, mai ales în sudul și estul regiunii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.

Vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

În estul Olteniei și în sudul Transilvaniei va continua să plouă și se vor acumula cantități de apă de 20...25 l/mp (în ultimele 24 de ore, în zonă s-au înregistrat cantități de apă cuprinse, în general, între 25 și 45 l/mp).

Avertizarea vizează Capitala și județele Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba, Vaslui, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.