Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: ANM a emis cod galben de ploi pentru aproape jumătate din România/ HARTĂ

METEO
meteo alert

Meteorologii anunţă instabilitate atmosferică, până luni seară, în majoritatea regiunilor ţării. Precipitaţiile vorm fi abudente şi în unele locuri vor cumula 40 de litri pe metru pătrat. Ulterior, până marţi dimineaţă, fenomenele meteorologice se vor înregistra în Tulcea şi Constanţa.

Potrivit ANM, până la ora 21.00, va fi instabilitate atmosferică local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova şi în zona montană, ce se va manifesta prin perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat vijelii şi grindină.

”În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi pe alocuri de peste 30...40 l/mp. Astfel de fenomene vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. Vântul va avea intensificări în extremitatea de sud-vest a ţării”, a transmis ANM.

Sursa citată a precizat, de asemenea, că în intervalul 31 iulie, ora 21:00 – 01 august, ora 03:00, va fi instabilitate atmosferică în Dobrogea.

Se va manifesta prin perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi pe alocuri de peste 30...40 l/mp.

 

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.