Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră | Au fost prinși autorii atacului mafiot din Brăila - I-au tăiat mâinile unui rival în plină stradă

news.ro
politia

Cei patru indivizi care, în urmă cu o săptămână, l-au tăiat cu macetele pe un bărbat dintr-o grupare rivală, în centrul Brăilei, au fost prinși de polițiști și reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit debraila.ro, aceștia au vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, sunt membri ai grupării din cartierul Brăilița, iar acum sunt acuzați de tentativă la omor.

În dimineața de vineri, 5 mai, municipiul Brăila a fost luat cu asalt de oamenii legii, la aproape o săptămână de la atacul mafiot de pe Bulevardul Dorobanților, în urma căruia interlopul „Pinocchio”  a rămas fără mâini.

Potrivit sursei citate, nu mai puțin de 20 de percheziții domiciliare au fost desfășurate în cadrul dosarului penal coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Marea majoritate a perchezițiilor au avut loc în cartierul Brăilița, de unde, potrivit unor surse judiciare, provin atacatorii care purtau cagule.

Incidentul de săptămâna trecută

Un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascați, înarmați cu macete. Victima are mâinile tăiate și numeroase alte răni . Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni ce necesită îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că „un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanților din municipiu, a fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenta medicală de specialitate”.

Se pare că este vorba despre o reglare de conturi între grupări de interlopi din Brăila. Victima a ajuns în stare gravă la spitalul din Brăila, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile. Ulterior, victima a fost transferată la un spital din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.