Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră – Bărbat mort după ce a fost prins sub un mal de pământ

ISU
pompieri mal pamant

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub un mal de pământ, în comuna Rebricea din judeţul Vaslui. Salvatorii au reuşit să îl scoată în circa 15 minute, însă el nu a mai putut fi salvat, informează News.ro.

Potrivit ISU Vaslui, Staţia de pompieri Negreşti şi Detaşamentul de pompieri Vaslui au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc (salvare din medii ostile vieţii), o autospecială de stingere (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanţă SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) şi echipaje specializate, pentru salvarea şi degajarea unui bărbat peste care s-a prăbuşit un mal de pământ, în localitatea Draxeni, comuna Rebricea.

Ce spune ISU

”La sosirea echipajelor de intervenţie, victima era acoperită cu un strat gros de lut. Pompierii militari au depus eforturi foarte mari pentru a salva victima. De altfel, după aproximativ 15 minute bărbatul a fost scos de sub malul de lut. Din nefericire, victima în vârstă de 64 ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţa SMURD declarând decesul”, a arătat sursa citată.

Foto: caracter ilustrativ; arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.