Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ | Bărbatul care își ținea captivă fiica bolnavă psihic a fost arestat - Condițiile șocante în care o ținea/ FOTO

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul de 77 de ani care își ținea fiica bolnavă psihic sechestrată într-o cameră a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite Mediafax.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului din Mizil.

El e acuzat de libertate în mod ilegal.

Femeia a fost preluată de reprezentanții DGASPC Prahova.

Polițiștii orașului Mizil, județul Prahova, s-au sesizat din oficiu, marți, că o femeie din comuna Jugureni ar fi ținută încuiată într-o cameră de către tatăl său. S-a intrat în locuința prevăzută cu un grilaj metalic, asigurată cu un lacăt, în prezența bărbatului, și a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani.

„În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită”, declarau cei de la Poliția Prahova.

Din discuțiile cu bărbatul a reieșit că fiica sa suferă de afecțiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu își poate purta singură de grijă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.