Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Bărbatul din Timiş, suspectat că i-a ajutat pe ucigaşii milionarului din Sibiu, a fost arestat preventiv

facebook
suspect crima adrian kreiner

Ultima oră! Bărbatul din Timiş, suspectat că i-a ajutat pe ucigaşii milionarului din Sibiu, a fost arestat preventiv

Bărbatul din judeţul Timiş care a fost reţinut sub suspiciunea de favorizarea infractorului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii îl acuză că i-a transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi care au pătruns în casa omului de afaceri sibian Adrian Kreinei şi l-au torturat, ceea ce a dus la decesul victimei.

”S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a inculpatului din Timiş”, au transmis, vineri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Joi seară, într-o conferinţă de presă, anchetatorii precizat că bărbatul, din Dumbrăviţa, judeţul Timiş, este acuzat de favorizarea infractorului, constând în aceea că i-a transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi implicaţi efectiv în comiterea jafului şi uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

Potrivit şirului evenimentelor prezentat de anchetatori, cinci suspecţi - patru bărbaţi şi o femeie - au plecat, în 4 noiembrie, din judeţul Timiş, cu două maşini. Una dintre ele a fost lăsată în Deva, iar suspecţii au ajuns la Sibiu cu cea de-a doua maşină, condusă de bărbatul care a fost arestat preventiv.

El şi femeia, după câteva ore petrecute la Sibiu, au plecat înapoi către judeţul Timiş. În seara zilei în care s-a anunţat decesul victimei, femeia şi doi dintre cei care au participat efectiv la comiterea faptei au fugit din ţară.

Anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul din Dumbrăţiva al bărbatului arestat, dar şi la firma acestuia. Autorii crimei sunt din judeţul Dolj şi au vârste cuprinse între 31 şi 34 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.