Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Bărbatul infectat cu coronavirus a ajuns la Matei Balș

Facebook
coronavirus ambulanta

UPDATE 07.29 - Primul român infectat cu noul coronavirus a fost dus, în noaptea de miercuri spre joi, la Institutul Matei Balș din Capitală. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineața la București.

*

Bărbatul din Gorj infectat cu coronavirus este la momentul transmiterii acestei știri în drum spre Matei Balș, anunță Antena3. Starea bărbatului nu este gravă, a precizat Raed Arafat într-o conferință de presă.

De asemenea, ministrul Sănătății Victor Costache a dat detalii despre cazul bărbatului: „Avem primul caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre un bărbat dintr-o localitate din județul Gorj. Imediat cum va ajunge la București va intra pe schema de tratament și sperăm într-o evoluție bună”.

Ruda de la SRI care anunță că Bucureștiul va fi de mâine în carantină/ Instituirea stării de urgență (Teoria conspirației lucrează din greu)

Autoritățile au anunțat încă de acum câteva săptămâni că primii 10 pacienți români diagnosticați cu coronavirus vor fi tratați la Institutul Matei Balș din București, cel mai mare spital de boli infecțioase din România, și au subliniat că spitalul condus de Adrian Streinu Cercel are toate condițiile pentru a trata eventuali pacienți infectați cu coronavirus. În cazul în care numărul pacienților români infectați cu coronavirus va depăsși 10 persoane simultan, ei vor fi îngrijiți și în alte spitale de boli infecțioase din țară - la Iași, Târgu Mureș, Timișoara și Sibiu sunt centre de boli infecțioase unde vor putea fi tratați pacienți cu coronavirus, dacă va fi cazul, au dat asigurări autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.