Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Bugetul pe 2024 și bugetul asigurărilor sociale se votează pe 22 decembrie

RFI Romania
imparteala buget calcule

Proiectele bugetului de stat şi al asigurărilor sociale pe 2024 vor veni în Parlament în 18 decembrie, estimându-se ca votul final în forul legislativ să fie dat pe 22 decembrie, a precizat, luni, deputatul PNL Florin Roman, după întâlnirea ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, cu grupul parlamentar liberal de la Camera Deputaţilor.

"Am avut o întâlnire la nivelul grupului de deputaţi al Partidului Naţional Liberal cu ministrul de Finanţe liberal, Marcel Boloş. În urma acestei întâlniri s-a dat un vot în unanimitate de susţinere a noului proiect de buget de stat pentru anul 2024 şi pe bugetul asigurărilor sociale de stat. În urma consultărilor şi discuţiilor cu ministrul Finanţelor am concluzionat câteva componente liberale extrem de importante pentru care noi vom vota în unanimitate acest buget", a spus Roman, vicelider al grupului PNL.

Întrebat când va veni bugetul în Parlament, Florin Roman a precizat: "Pe 18 (decembrie - n.r.) se depune în Parlament, iar 22 (decembrie - n.r.) este termen de adoptare în Parlamentul României".

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a anunţat, luni, că a discutat cu deputaţii liberali liniile mari ale bugetului de stat pe 2024, menţionând că sunt cuprinse şi cheltuielile cu majorarea pensiilor, a salariilor profesorilor, investiţiile pe Programul 'Anghel Saligny' şi că vor fi zero creşteri de taxe şi impozite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.