Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Cătălin Cherecheș a fost băgat în arest, în Germania

catalin chereches

Ultima oră! Cătălin Cherecheș a fost băgat în arest, în Germania

Fugarul Cătălin Cherecheș, prins în Germania, a fost băgat în arest, după o decizie a judecătorilor.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, astăzi, orele 15:00, Cătălin Cherecheș a fost prezentat judecătorului, care a decis încarcerarea imediată a acestuia. Imediat după decizie, Cherecheş a fost transportat și încarcerat în penitenciarul din Augsburg-Gablingen, situat la adresa Am Fliegerhorst 1, 86456 Gablingen.

Comunicat de presă al autorităților din Germania

Poliția l-a arestat pe primarul condamnat al orașului Baia Mare din România. Catalin Chereches, in varsta de 45 de ani, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita sau luare de avantaje si urma sa inceapa inchisoarea vineri. Apoi a fugit. Swabia a fost ultima sa oprire.

Persoana a fost apoi scoasă spre arestare de către autoritățile române folosind un mandat european de arestare din 24 noiembrie 2023.

La 27 noiembrie 2023, Parchetul din München a aflat că persoana s-ar afla în zona mare München. Prin urmare, Parchetul din München a inițiat măsuri de observare și monitorizare a telecomunicațiilor, care au permis stabilirea locului persoanei persecutate la 28 noiembrie 2023 și au făcut posibilă arestarea în jurul orei 18.30 în zona gării principale din Augsburg. .

Persoana a fost adusă astăzi în fața judecătorului de instrucție responsabil de la Tribunalul Augsburg. Drept urmare, Parchetul din München va lua o decizie cu privire la extrădarea persoanei persecutate la Tribunalul Regional Superior din München responsabil.

Durata procesului de extrădare nu poate fi încă evaluată. Acest lucru depinde în mare măsură de faptul dacă persoana urmărită este de acord cu așa-numita extrădare simplificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.