Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Clotilde Armand, după ce s-a aflat că ar fi pierdut alegerile: 'Ghinion. Nu plec nicăieri. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul'

Twitter
Clotilde Armand

Surse judiciare au anunțat că renumărarea voturilor de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 s-a încheiat, iar rezultatul este în defavoarea actualului primar. Clotilde Armand nu a câștigat alegerile în fața lui Dan Tudorache, ci le-a pierdut, cu peste 1.000 de voturi diferență.

Armand le cere votanților să nu creadă informațiile, încă neoficiale, și spune că nu va pleca din poziția de edil. ”Rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.”, precizează Armand.

Citește și: Polițiștii au terminat numărătoarea voturilor. Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile la Sectorul 1 / SURSE

”E oficial...dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.

Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.

Citește și: Daniel Tudorache, prima reacție după renumărarea voturilor de la Sector 1: 'Nu o să fac niciun comentariu până când nu voi avea un comunicat oficial'

Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți.

Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimeniunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm.

Citește și: Lovitură de teatru: Procurorul de la SIIJ, care instrumentează dosarul fraudării voturilor de la Sectorul 1, se pregătește de pensionare / SURSE

PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știrile false de acum:

- B1 TV: 100.050 de euro;

- Antena 3: 70000 de euro;

- România TV: 69.000 de euro;

- Luju.ro: 50.000 de euro;

- Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.”, e mesajul lui Clotilde Armand.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre renumărarea voturilor din Sectorul 1: Cred că își va da demisia Clotilde Armand dacă se dovedește că a pierdut alegerile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.