Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Comisia Europeană a aprobat finanțarea Spitalului Regional Craiova

europarl.eu
Comisia europeana UE

Vești bune pentru România. Comisia Europeană a aprobat finanțarea Spitalului Regional Craiova, anunță, vineri, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA).

Conform sursei citate, Spitalul Regional Craiova este cel de-al treilea spital regional pentru care Comisia Europeană a aprobat finanțarea, după spitalele regionale de la Iași și Cluj, conform Mediafax.

Citește și: Tăriceanu TRAGE de MÂNECĂ Guvernul și pe Iohannis: Băieți, am mai fost pe drumul ăsta, nu vreți să schimbăm?

Valoarea totală a proiectului major „Construirea și echiparea spitalului regional de urgență în regiunea Sud-Vest”, selectat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 (Axa Prioritară 14 „Crearea infrastructurii spitalelor regionale de urgență”), este de 156.662.069 de euro.

Construirea celor trei spitale regionale de la Iași, Cluj și Craiova, cu o valoare totală de 1,64 miliarde euro, reprezintă una dintre măsurile incluse în Planul Național de Investiții și Relansare Economică, elaborat de Guvernul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.