Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Cornel Dinicu iese din arest: Ce au decis magistrații

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Cornel Dinicu

Ultima oră! Cornel Dinicu iese din arest: Ce au decis magistrații

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor scapă de arest. Magistrații au decis ca acesta să fie plasat sub sontrol judiciar pentru 30 de zile.

Tribunalul Prahova a admis, joi, contestaţiile celor trei administratori ai complexului turistic Ferma Dacilor la decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lor. Cornel Dinicu, cel care a înfiinţat complexul ridicat fără autorizaţii şi care îl administra, în fapt, a fost scos din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu. Ceilalţi doi administratori au fost plasaţi sub control judiciar.

Care este soluția Tribunalului Prahova

”Admite în parte contestaţiile formulate de contestatorii-inculpaţi Dinicu Cornel, în prezent arestat în CRAP-IPJ Prahova, Ristin Vitomir-Adrian şi Ilie Adelina-Elena împotriva încheierii nr. 10 din data de 29.01.2024 pronunţată de Judecătoria Ploieţti în dosarul nr. 1725/281/2024. Desfiinţează încheierea contestată şi în rejudecare: Respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova în dosarul de urmărire penală nr. 393/P/2023”, este soluţia pronunţată joi de Tribunalul Prahova.

Magistraţii au înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul lui Cornel Dinicu, pe o perioadă de 30 de zile, începând din 1 februarie. El are interdicţia de a comunica, direct sau indirect, cu inculpaţii, cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora şi ale victimelor decedate, cu martorii şi experţii desemnaţi în cauză.

În cazul celorlalţi doi administratori, instanţa a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Decizia Tribunalului Prahova este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.