Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Criminalul din Timiș, reținut

Ionel Boldea

Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani, care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane, a fost reținut, informează Antena3. El va fi apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ionel Boldea a fost prins, joi dimineața, în apropierea casei sale din localitatea timișeană Bichigi, la volanul unei mașini, de către un echipaj al Poliției de Frontieră. Oamenii legii aflați în filtru au observat cum se apropie o mașină cu farurile stinse și i-au făcut semn șoferului să oprească.

Viorica Dăncilă a bătut cu pumnul în masă în ședința de Guvern: 'Cine nu va respecta termenele stabilite va pleca acasă, fără excepție'

Imediat după ce a fost încătușat, Ionel Boldea a fost întrebat de către polițiști de ce a recurs la gesturile comise miercuri, susținând că „din cauza unei icoane dintr-o cameră. Icoana de argint m-a făcut să ies din casă la șase dimineața și să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu mă agresați că mă gândesc rău. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău".

De asemenea, tânărul le-a spus oamenilor legii că în momentul în care a fost prins mergea spre casă pentru a face un duș, iar mașina la care se afla la volan aparține unui prieten care era la pescuit. Totodată, Ionel Boldea le-a declarat polițiștilor că are în buzunar trei mere, un pahar gol și 580 de lei.

După ce a fost prins de polițiști, bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Timișoara, pentru a i se recolta probe biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.