Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi, ales preşedinte al PNL Bucureşti

Busoi

Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti l-a ales sâmbătă pe Cristian Buşoi în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Buşoi a fost singurul candidat pentru această funcţie, întrunind 647 de voturi valabil exprimate din 726 de buletine distribuite. Au fost anulate 79.

Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti i-a mai ales sâmbătă pe Dan Cristian Popescu - cu 633 de voturi şi pe Marius Vintilă - cu 548 de voturi, în funcţia de prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei. Vicepreşedinţi au fost aleşi Ciprian Ciucu - cu 614 voturi şi Mirela Zivari, cu 600 de voturi.

Vezi şi: Iohannis nu are emoţii: ANUNŢUL făcut de liberali

Vezi şi: Surse - Avertisment printre selfiuri la Malta. Pericolul văzut de Iohannis pentru PNL

Cristian Buşoi a preluat interimar conducerea filialei PNL Bucureşti în iunie 2016, după ce Cătălin Predoiu şi-a depus demisia, ca urmare a rezultatului slab obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei. Filiala PNL Bucureşti, sub conducerea lui Cristian Buşoi, a obţinut la alegerile parlamentare din anul 2016 un scor şi mai slab decât la alegerile locale, însă liberalul a decis să rămână la conducerea organizaţiei, deşi preşedintele PNL de la acea vreme, Alina Gorghiu, şi-a depus mandatul, cerându-le şi liderilor de filiale care au obţinut scoruri sub media partidului să demisioneze.

Cristian Buşoi a declarat, recent, că dacă va fi reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, la Conferinţa din data de 8 aprilie şi dacă şi alţi liberali din ţară îl vor susţine ar putea candida la preşedinţia PNL. După alegerea de sâmbătă, Buşoi a afirmat că va anunţa după Paşti dacă va candida sau nu la preşedinţia PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.