Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Culiță Sterp a fost eliberat de magistrați, după accidentul cu fugă de poliție

spectacola
culita sterp

Cunoscutul cântăreț de manele Culiță Sterp a fost eliberat de magistrați. Artistul a fost reținut după ce a cauzat un accident și a fugit de la locul coliziunii. Sterp conducea beat când poliția l-a tras pe dreapta după ce fusese prins depășind viteza legală. Artistul nu a răspuns la semnalele oamenilor legii și a fugit, lovind mai apoi o mașină și părăsind locul accidentului. Ulterior, a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Acum, magistrații au înlocuit măsura arestului preventiv cu control judiciar pentru 60 de zile, anunță România TV.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consideră că Poliţia Cluj nu a încercat să muşamalizeze cazul accidentului provocat de Culiţă Sterp, precizând că Poliţia a ”acţionat în dinamică” şi a făcut cercetarea la faţa locului. El a menţionat că niciodată Poliţia Română nu va comunica urmărind imagini de la televizor.

Lucian Bode a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre accidentul în care a fost implicat Culiţă Sterp şi ce părere are de faptul că Poliţia Cluj a încercat să ascundă faptele comise de el şi ar fi încercat muşamalizarea cazului.

“Daţi-mi voie să vă prezint câteva cifre ca să vedeţi cât de neînsemnat este acest caz. În ultimele 24 de ore, structurile MAI au acţionat cu peste 26.000 de efective din care peste 10.000 de poliţişti, iar dintre aceştia 1.552 de poliţişti pe linie rutieră. În ultimele 24 de ore am constatat pe zona de ordine publică, 763 de infracţiuni. Totodată, au fost reţinute 611 permise de conducere. Au fost înregistrate opt accidente rutiere grave soldate cu trei persoane decedate şi şase rănite grav. Dintre toate acestea dumneavoastră mă întrebaţi de cazul de la Cluj. Nu sunt de acord cu dumneavoastră că Poliţia a încercat să muşamalizeze acest caz, dimpotrivă. Poliţia a acţionat în dinamică, a făcut cercetarea la faţa locului, iar măsura reţinerii pentru 24 de ore este cea mai dură într-o astfel de situaţie. Persoana respectivă a fost reţinută pentru două infracţiuni şi anume vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţistului. Aşadar, avem o anchetă penală în curs. Astăzi, cetăţeanul respectiv va fi prezentat în faţa instanţei şi instanţa va decide măsurile în continuare”, a explicat ministrul de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.