Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Decizia magistraților în dosarul lui Sebastian Ghiță. ÎCCJ respinge cererea procurorului DNA

breaking news stiripesurse.ro

ÎCCJ a respins vineri cererea procurorului DNA de a depune la dosar rezultatele unor verificări care au avut loc la DNA Ploiești cu privire la martorii protejați din dosarul lui Sebastian Ghiță, informează Antena3. Următorul termen a fost stabilit pentru 22 mai.

Fostul parlamentar Sebastian Ghiță este acuzat de DNA de şase infracţiuni, printre care dare de mită, şantaj, trafic de influenţă şi spălare de bani.

Alături de acesta sunt judecaţi foştii şefi ai Parchetului Curţii de Apel Ploieşti, Inspectoratului judeţean de Poliţie şi Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova.

Sebastian Ghiţă este acuzat că a intervenit în menţinerea şi promovarea în funcţii publice a unor persoane, după ce ar fi obţinut de la acestea informaţii confidenţiale dintr-o anchetă care-l viza pe fostul preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma.

Reţinut la Belgrad în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2017 şi plasat apoi în arest preventiv, după ce a fugit din țară, Sebastian Ghiță a fost eliberat în 26 mai anul trecut pe cauţiune, în baza unei decizii a Curţii Supreme din Serbia, după depunerea unei cauţiuni de 200.000 de euro. Lui Ghiţă i-a fost reţinut paşaportul şi i s-a interzis să părăsească Belgradul.

Ghiţă aşteaptă o decizie privind cererea de extrădare formulată de autorităţile române. Când a fost prins de autorităţile sârbe, Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.