Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Decizii majore luate de Primăria Capitalei, după surpările din Cotroceni

carosabil surpat

O parte din carosabilul din zona Eroilor din Capitală s-a surpat sâmbătă din cauza unor infiltrari de apă la lucrările pentru noua magistrală de metrou. Traficul a fost închis, iar persoanele din câteva imobile au fost evacuate, ISU anunţând că nu poate garanta siguranţa lor. Duminică dimineaţa, la Primăria Capitalei a avut loc un comandament de urgenţă, în urma căruia s-au luat câteva decizii majore.

Vezi şi: Probleme GRAVE în Bucureşti: Se surpă terenul în Cotroceni. Zeci de persoane evacuate

"Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute cel puţin 30 de zile în zona Eroilor. Constructorul a anunţat că a pus în siguranţa perimetrul, nu e risc de prăbuşire. Zona e monitorizată atent. Sunt 14 persoane cărora li s-a pus în vedere faptul că, din cauza tasării, există un potenţial risc asupra structurii de rezistenţă a clădirii. 4 persoane au apelat la o formă de ajutor pusă la dispoziţie de constructor, au fost cazate la hotel. Restul de 10 au optat pentru varianta cazării la rude", a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

Locuitorii din cartierele Drumul Taberei și Militari vor fi afectați pe termen destul de lung. Toate problemele sociale care intervin din cauza acestui incident vor fi analizate de către Primăria Capitalei și se vor lua decizii. De asemenea, unele sancțiuni vor fi luate împotriva constructorului, dar și a Metrorex, însă prioritatea este repunerea în funcțiune a traficului, a mai anunţat reprezentantul Primăriei Capitalei.

Traficul rutier pe Bulevardul Eroilor a fost oprit între Str Carol Davila și Pod Eroilor, pe bulevardul Eroilor Sanitari, dar și între str. Caril Davila și Piața Operei, din cauza surpării terenului.

Vezi şi: ISU, reacţie incredibilă la surpările din Bucureşti: Nu putem garanta siguranţa cetăţenilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.