Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Descinderi în Cluj, Bihor și Sălaj: Metoda simplă prin care evazioniștii nu plăteau taxe!

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Polițiștii fac marți 11 percheziții în județele Cluj, Bihor și Sălaj, unde cinci cinci administratori de firmă sunt acuzați de evaziune fiscală. Ei ar fi dispus înregistrarea în actele contabile a unor facturi ce reflectă operațiuni fictive.

11 percheziții sunt în desfășurare

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fac marți 11 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bihor și Sălaj, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea de infracțiuni de evaziune fiscală, față de cinci persoane.

Din cercetări a reieșit că persoanele vizate, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, ar fi dispus înregistrarea, în actele contabile, de facturi ce reflectă operațiuni fictive, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

Vor fi puse în executare mandate de aducere pe numele persoanelor cercetate, iar cel cinci administratori vor fi duși la sediile inspectoratelor de poliție județene Cluj și Bihor pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.