Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Deținutul care a EVADAT de la Penitenciarul Pelendava a fost prins - Unde l-au găsit polițiștii

breaking news

Deținutul în vârstă de 26 de ani care, în urmă cu aproape o săptămână, a evadat din Penitenciarul Pelendava, a fost prins, miercuri dimineață, în Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române l-au localizat, identificat şi prins, în zona intersecţiei dintre Bulevardul Carol I şi Bulevardul Dacia, din Craiova, pe bărbatul de 26 de ani, din Bucureşti, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitvarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză fiind încarcerat în Penitenciarul Craiova”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Citește și: Numărul plângerilor depuse la Parchetul Militar a EXPLODAT - Câți oameni au fost agresați de jandarmi

Deținutul executa o pedeapsă de patru ani pentru furt calificat, în regim semideschis. El a evadat cand se afla la muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.