Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - DNA Ploiești, în atenția Inspecției Judiciare după acuzațiile fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru

ziarulincomod.ro
dna ploiesti

Inspecţia Judiciară (IJ) s-a sesizat din oficiu după ce fosta şefă AEP, Ana Maria Pătru, a afirmat miercuri, la DNA Ploieşti, că reprezentanţii acestei structuri i-au sunat copilul pentru a o cita să se prezinte la sediul Parchetului. 

Purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru, a confirmat vineri, la solicitarea AGERPRES, că Inspecţia s-a sesizat din oficiu în urma afirmaţiilor Anei Maria Pătru privind modul de citare la DNA Ploieşti. 

La sosirea la DNA Ploieşti, miercuri, aceasta a arătat că procurorii i-au sunat copilul la şcoală pentru a o cita pe ea la sediul Parchetului.

ANAF a dat LOVITURA în această dimineață: Prejudiciu URIAȘ, descoperit la o reţea evazionistă formată din peste 100 de firme


"(...) şi s-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul la şcoală şi să îi spună că trebuie să vin în calitate de suspect la dumnealor astăzi", a declarat, miercuri, fosta şefă a AEP. 

Ana Maria Pătru a fost pusă, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar în care aceasta ar fi inculpată pentru infracţiunile de trafic de influenţă, spălare a banilor şi inducere în eroare a organelor judiciare. 

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploieşti sub acuzaţia că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament şi a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiţii, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.