Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Doliu în Parlamentul European: un europarlamentar a murit în urma unui atac de cord

zi-de-zi.ro
lumanare

Europarlamentarul Michèle Rivasi a murit, miercuri, la vârsta de 70 de ani în urma unui atac de cord, potrivit unor surse Le Figaro, relatează Mediafax. Aceasta a fost membră a Parlamentului European din 2009.

Michèle Rivasi a murit la vârsta de 70 de ani. Ecologista a fost membră a Parlamentului European. A fost deputat în parlamentul francez din partea Partidului Socialist între 1997 și 2002, consilier general între 2008 și 2009 și viceprimar al orașului Valence Alain.

Secretarul național al EELV, Marine Tondelier, și-a exprimat „infinita tristețe la aflarea veștii morții subite a lui Michèle Rivasi”, adăugând: „Plângem o mare doamnă a ecologiei politice. Gândurile noastre sunt alături de familia ei”. „O luptătoare a stângii s-a stins din viață”, a scris pe X Marie Toussaint, liderul Verzilor și europarlamentar.

Copreședinta grupului de stânga din Parlamentul European, Manon Aubry (LFI), a adus un omagiu „unei persoane foarte muncitoare care a luptat fără să clipească împotriva abuzurilor giganților industriei farmaceutice și a lobby-urilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.