Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Dosarul deschis după moartea judecătorului Stan Mustață, MUTAT de la Parchetul Tribunalului București la Parchetul Curții de Apel București

breaking news ultima ora

Desfășurare neașteptată. Dosarul deschis după moartea judecătorului Stan Mustață a fost mutat de la Parchetul Tribunalului București la Parchetul Curții de Apel București, anunță România TV.

Într-o intervenție telefonică la RTV, avocata familiei judecătorului, Lorette Luca, a atenționat că ancheta deschisă este singura care poate face lumină privind condițiile în care s-a stins din viață judecătorul.

Judecătorul Stan Mustață a murit în penitenciar, la începutul lunii august.”Sistemul a reușit pedeapsa supremă pentru judecătorul care nu a vrut să îl condamne pe Dan Voiculescu fără probe! Cineva l-a transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu la 2 noapte, i s-a făcut rău. A făcut blocaj renal, i s-a aplicate catetere la mâni și la spital, a fost plimbat la 3 spitale. A făcut dializă, a făcut infarct și a decedat. Asta e justiția în România. Avea tumori cancerigene în zona abdominală. Nimeni nu a vrut să dea crezare, iar acum se vede că era foarte bolnav. Cauza morții e infarct miocardic în timp ce se încerca o dializă. Inima lui nu a mai rezistat. Sunt 3 ani de când era încarcerat.”, a spus avocata judecătorului, Lorette Luca, la Antena 3.

Judecătorul Stan Mustață a fost arestat chiar în ziua în care trebuia să intre în ședință pentru un termen în dosarul ICA. El a fost condamnat, în mai 2016, la 8 ani și 6 luni pentru că a cerut bani, în mai multe rânduri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da soluții favorabile acestora.

Citește și: Liviu Dragnea, anunț CATEGORIC: Funcția de președinte al PSD nu se ia cu japca .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.