Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ După ce Gabriela Firea a anunțat că nu îi dă salariu mai mare, Cristina Neagu a decis la ce echipă va juca

Cristina Neagu

Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a decis să-şi continue cariera la nivel de echipă de club la CSM Bucureşti. ”Am ales cu sufletul şi am semnat prelungirea”, a declarat Neagu după semnarea contractului, care se încheia în 30 iunie 2019.

Aflată în negocieri cu CSM Bucureşti de săptămâni bune, Cristina Neagu a luat, marţi, decizia privind viitorul său la nivel de echipă de club şi a semnat prelungirea cu echipa din Capitală.

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii

”Am ales cu sufletul şi am semnat prelungirea, pentru că, aşa cum am declarat şi acum doi ani când m-am întors în ţară şi am semnat cu CSM Bucureşti, îmi doresc foarte mult să cîştig Liga Campionilor cu o echipă din România. Sezonul recent încheiat a fost unul foarte greu pentru echipă, în care rezultatele nu au fost cele scontate, dar cred că această echipă poate şi merită mult mai mult. Vom reveni şi mai puternice!”, a declarat Neagu, citată de site-ul oficial al CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti a încheiat sezonul pe locul 2, absenţa Cristinei Neagu din lot în ultimele cinci luni contând enorm. Ea s-a accidentat la Campionatul European din decembrie 2018 şi a fost operată de ruptură de ligament.

Citește și: Liviu Dragnea: Trebuie eliminată pensia specială pentru parlamentari

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pe 25 februarie, că handbalistei Cristina Neagu i s-a propus menţinerea salariului actual, nefiind posibilă o mărire, după cum a cerut impresarul sportivei.

“La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, iar ultimele chiar s-au precipitat în ultima perioadă pentru că a fost o solicitare expresă a impresarului Cristinei Neagu de a majora salariul, care este 17.500 de euro, la 20-21.000 de euro. Acest aspect s-a discutat atât în cadrul Consiliului de Administraţie, şi de asemenea Gabriela Szabo m-a informat. Cu tot respectul pentru performanţa Cristinei Neagu şi valoarea pe care o are, sunt convinsă că merită sume mult mai mari, dar noi nu ne permitem în acest moment să oferim un salariu mai mare decât cel existent. Noi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior“, menţionând că în Consiliul de Administraţie s-a discutat chiar şi despre diminuarea salariului handbalistei, în contextul în care Neagu este accidentată.

Citește și: Liviu Dragnea continuă războiul: ‘Dacă ăştia vor reveni la putere, vor face un sistem mult mai dur decât l-au făcut Coldea şi Kovesi’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.