Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Șeful DNA a primit încă o funcție de la CSM - O preia după expirarea mandatului/ Surse

Inquam Photos / Octav Ganea
crin bologa

Șeful DNA, Crin Bologa, a primit încă o funcție de la CSM. Acesta a fost numit  șef de Secție Judiciară a DNA, fix înainte ca mandatul său la conducerea instituției să expire. Bologa va prelua funcția după 20 februarie, atunci când îi expira mandatul la șefia DNA.

Citește și: Cursa pentru șefia PÎCCJ și DNA, aproape de sfârșit. Când vor fi publicate rezultatele selecției

Termenul de depunere a dosarelor pentru posturile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie expiră luni, la ora 12:00. Lista procurorilor participanţi la selecţie care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege şi programarea interviurilor vor fi publicate pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei, până la data de 10 februarie. Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a anunţat deja că intenţionează să candideze pentru un nou mandat.

Ministerul Justiţiei a lansat în 27 decembrie 2022 selecţia procurorilor în vederea formulării către preşedintele Klaus Iohannis a propunerilor de numire pentru ocuparea funcţiilor de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), funcţie vacantă începând cu data de 21.02.2023, şi de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), funcţie vacantă începând cu data de 21.02.2023.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.