Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie în Voluntari. Mai multe case au fost afectate

Ultima Ora breaking news

O betonieră a explodat, joi, în orașul Voluntari, pe strada Cernavodă. Casele din imediata apropiere au fost afectate, însă nu au fost raportate victime.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în orașul Voluntari s-a auzit o explozie, de la o fabrica de ciment din localitate. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea de activități specifice, unde au constatat că ar fi fost anumite probleme la instalația de umplere a unui siloz.

În urma defecțiunii, o cantitate de praf de ciment s-a împrăștiat în atmosferă și s-a depus pe imobilele din proximitatea statiei de betoane. În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis joi autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.