Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Fost ministru PSD revine în Guvern. Cristian Vasilcoiu și Adriana Pistol, numiți secretari de stat

gov.ro
Guvern

Premierul Nicolae Ciucă a semnat, joi, decizii de numire în funcție a mai multor secretari de stat.

Astfel, Roxana Mînzatu a fost numită secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Mînzatu a fost ministru PSD al Fondurilor UE în 2019 în timpul guvernării Viorica Dăncilă. Ea a mai fost deputat PSD și vicepreședinte național PSD. Mînzatu va lucra sub bagheta unui ministru liberal, Dan Vîlceanu.

Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și fost consilier al Liei Olguța Vasilescu când a condus ministerul Muncii, a fost numit joi secretar de stat la Ministerul Muncii condus acum de Marius Budăi (PSD).

Dr. Adriana Pistol a fost numită secretar de stat la Ministerul Sănătății. Director al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), Pistol a fost o prezență constantă de-a lungul pandemiei în aparițiile publice alături de Valeriu Gheorghiță, Raed Arafat și mai nou Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al sănătății cu care va lucra.

Pe filieră PSD, Ionel-Florian Lixandru a fost numit secretar de stat la Ministerul Educației, funcție pe care a mai ocupat-o în trecut. El a fost propus în PSD să ajungă ministru al Educației în 2019, dar nu a întrunit votul colegilor.

Fost consilier județean PSD în Buzău, oraș din care provine liderul social-democrat Marcel Ciolacu, Marcel-Alexandru Stoica a fost numit joi secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. El a mai fost subsecretar de stat la același minister.

Deciziile au apărut joi seară în Monitorul Oficial.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.