Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Fostul ministru Ion Ștefan a ajuns de urgență la spital, după un accident rutier

News.ro
Ion Ștefan

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost implicat într-un accident rutier produs în apropiere de Focșani. Politicianul a ajuns la spital în urma impactului. Accidentul a fost anunțat prin sistemul unic de urgență 112, joi, la ora 13.56. Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Surse apropiate anchetei au confirmat că este vorba despre fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, scrie Mediafax.

„Polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în fața sa, pe Drumul Național 2 E 85, între municipiul Focșani și Garoafa. În urma evenimentului rutier, un pasager din primul autoturism a suferit leziuni ușoare, fiind preluat de ambulanță”, a anunțat IPJ Vrancea.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurarilor în care s-a produs accidentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.