Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Fostul ministru Petre Tobă, audiat la Parchetul General

Inquam Photos / Octav Ganea
Petre Toba

Fostul ministru de Interne, Petre Tobă, s-a prezentat vineri dimineață la Parchetul General pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul lui Sebastian Ghiță, anunță Antena3. Acesta nu a dorit să facă niciun fel de declarații la sosire.

În acest dosar, Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată pe 28 iunie 2016 pentru două infracțiuni de dare de mită, cumpărare de influență, spălare de bani, șantaj, două infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și conducerea unui vehicul fără permis.

Una din acuzațiile aduse de DNA lui Ghiță se referă la faptul că, în iulie 2012, a fost depistat pe raza localității Bărcănești, județul Prahova, conducând un autoturism, deși avea permisul suspendat. Procurorii susțin că, la rugămintea lui Ghiță, Viorel Dosaru, fost șef al IPJ Prahova, a intervenit la polițiștii rutieri pentru a nu-i face dosar fostului deputat. La vremea respectivă Petre Tobă era șeful IGPR.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.