Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ- Fostul premier Mihai Tudose, DENUNŢAT la Parchetul General. Ce verifică procurorii

news.ro
Mihai Tudose gesturi

Lovitură dură pentru premierul demisionar, Mihai Tudose! După afirmaţiile vizavi de autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmaţii care au făcut vâlvă în rândul maghiarilor şi nu numai, iată că fostul premier se vede nevoit să dea explicaţii în faţa procurorilor.

Avocatul Corneliu Popescu a depus zilele trecute un denunţ la Parchetul General şi, potrivit România TV, cere procurorilor să facă cercetări în acest sens. Avocatul susţine că prin afirmaţiile sale, Tudose a instigat public şi a incitat la comiterea unor infracţiuni sau chiar la discriminare şi ură.

Premierul Mihai Tudose a declarat, recent, referitor la declaraţia comună privind autonomia regională sau teritorială, autonomia locală şi cea culturală, semnată de liderii UDMR, PPMT ŞI PCM, că nu se pune problema unei astfel de autonomii şi toţi cei care vor flutura steagul secuiesc, vor flutura alături de steag.

"Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui", a declarat premierul la Realitatea TV.

Ulterior, premierul Mihai Tudose a scris pe Facebook, referindu-se la rezoluţia privind autononia Ţinutului Secuiesc, că refuză orice dialog legat de autonomia unei părţi a României şi că discuţiile pe această temă sunt în afara legii. Şeful Executivului şi-a nuanţat declaraţiile făcute cu o seară în urmă pe acest subiect la Realitatea TV.

Citeşte şi: Zeci de percheziţii în Bucureşti şi şase judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală. Mai multe firme, verificate de poliţişti .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.