Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Guvernul britanic anunță că Boris Johnson a fost operat

Inquam Photos - George Călin
Inquam Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a trecut luni, scurt, e la un spital din Londra, unde a fost supus unei ”operaţii foarte uşoare, de rutină, în legătură cu sinusurile”, anunţă serviciul său de presă, relatează AFP. ”El a ajuns la spital către ora (locală) 8.00 (10.00, ora României), iar operaţia a avut loc”, a anunţat o purtătoare de cuvnt a şefului Guvernului britanic.

”S-a întors la Downing Street imediat după ore (locală) 10.00 (12.00, ora României)”, precizează ea. Boris Johnson, care a împlinit duminică vârsta de 58 de ani, se odihneşte în prezent acasă şi preconizează să participe la şedinţa de Guvern de marţi, precizează purtătoare de cuvânt. Operaţia era prevăzută ”de o vreme”, anunţă ea.

Citește și: Preşedintele Republicii Polone, Andrzej Duda, anunță schimbarea majoră decisă la Summit-ul Iniţiativa celor Trei Mări

Şeful Guvernului britanic a fost văzut, în ultimele săptămâni, respirând ca şi cum ar fi fost răcit. În aprilie 2020, el a fost internat timp de mai multe zile la spital - inclusiv trei zile asistat respiratoriu -, după ce s-a îmbolnăvit de covid-19.

În timpul acestei spitalizări, şeful diplomaţiei britanice de atunci, Dominic Raab, a asigurat interimatul la şefia Guvernului.

Dominic Raab - în prezent ministrul britanic al Justiţiei şi vicepremier - şi Simon Case, funcţionarul britanic cu cel maiînalt rang - au fost ţinuţi la curent cu operaţia de luni, precizează purtătoarea de cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.