Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Ilie Năstase, reacție după scandalul monstru cu poliția: 'Voi face plângere la CEDO'

Eco Sud SA
Ilie Nastase

Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie azi dimineață după un scandal cu poliţiştii în trafic, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Ilie Năstase a descris întreg incidentul în care a fost implicat, precizând că rezultatul de la IML indică o alcoolemie de 0,05. Acesta a anunțat că va face o plângere la CEDO și va cere o daună de 2 milioane de euro, bani pe care îi va dona copiilor săraci.

„Nu vreau să le zic polițiști... milițienii! Polițiștii nu sunt agresivi, înțeleg, te iartă. Pe mine m-au oprit la ieșirea din parcul Herăstrău, nici n-am făcut doi metri și m-au întrebat: „ați băut?”, „da, am băut!”, „ce ați băut?”, „trei beri”, „hai, lăsați, domne, că ați băut mai mult”. Deci nu m-au crezut că am băut trei beri. M-au pus să suflu. Le-am spus că nu vreau să suflu și că vreau să merg la poliție și că acolo suflu. N-au mai așteptat. M-a tras din mașină, m-a dat cu fața de pământ, s-a urcat unul cu picioarele pe mine și mi-a pus cătușele. Nu era mai frumos să mă ducă fără cătușe și să ajungem la ei acolo să-mi facă testul? Mi-am făcut testul (c.n. IML) și a ieșit 0,05 care înseamnă o amendă de o mie de lei și suspendarea pe o lună a carnetului.”, a spus Ilie Năstase, care a adăugat că va depune o plângere la CEDO.

Surse judiciare au declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că Ilie Năstase a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.