Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Ilie Năstase, scandal uriaș cu poliția în trafic. Fostul tenismen, dus la audieri

captura antena 3
ilie nastase politie

Ilie Năstase, scandal uriaș cu Poliția Rutieră, în zona de nord a Capitalei! Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii vineri noapte, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, a anunțat Antena3. Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi i-a fost deschis dosar penal.

„În jurul orei 4.45, pe Sos Nordului, zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiereau oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla intr-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încatusat si condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.
Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.”, a confirmat Brigada Rutieră pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.