Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră – Înalt oficial din Crimeea, apropiat de Putin, vorbește despre lovituri împotriva României sau Poloniei

crimeea

Vicepremierul Guvernului Crimeii, reprezentantul permanent al republicii pe lângă președintele Rusiei, Gheorghi Muradov, a declarat, într-un interviu acordat Agenţiei RIA Novosti, că Statele Unite ale Americii, în persoana consilierului președintelui american, Jake Sullivan, prin cuvinte de aprobare a utilizării armelor americane împotriva peninsulei "necugetate sau rău intenționate", au aprobat dezlănţuirea unui război nuclear, relatează GAZETA (Rusia), potrivit Rador.

Potrivit oficialului crimeean, Flota Mării Negre este staționată la Sevastopol deja de 240 de ani cu aviația vitală pentru stat. "Înseamnă că, pentru a garanta prevenirea acestei amenințări vitale, va trebui inevitabil să distrugem punctele de import ale acestor arme mortale, care sunt extrem de periculoase pentru noi" - a spus Muradov.

Potrivit afirmaţiilor acestuia, astfel de puncte sunt în principal aerodromuri din Polonia și România, iar armele convenționale nu vor fi suficiente pentru a le distruge. Reprezentantul permanent al republicii pe lângă preşedintele rus este convins că Washingtonul nu este interesat de soarta acestor țări.

Muradov a adăugat că, în cazul unui astfel de scenariu, dezastrul va afecta, în primul rând, Europa de Est. Dar el și-a exprimat speranța că amintirea crizei din Caraibe va trezi NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.