Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Încă un protestatar cu cuțit și spray paralizant a fost reținut în Piața Victoriei

protest

Forțele de ordine au găsit, sâmbătă, un cuțit și un spray paralizant asupra unui protestatar din Piața Victoriei, fiind cel de-al doilea cuțit depistat până acum la manifestație, anunță reprezentanții Jandarmeriei Capitalei, potrivit Mediafax.

La filtrele de jandarmi, s-au găsit, asupra unui bărbat, un cuțit și un spray paralizant. Este cel de-al doilea cuțit găsit de forțele de ordine în zona manifestației din Piața Victoria.

Tot sâmbătă, la intersecția străzii Doctor Felix cu Bulevardul Nicolae Titulescu a fost prins, la control în filtru, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cu un cuțit, tip briceag. El a fost dus pentru audieri la Secția 5 de Poliție.

"Aceste filtre vor fi menținute, în acese filtre nu sunt controlate toate persoanele, ci în special cele care au bagaje voluminoase. Deci nu toate persoanele care intră în Piață sunt controlate. Filtrele sunt făcute pentru a preveni introducerea de obiecte și materiale care ar putea deveni un pericol", a declarat Georgian Enache.

Citește și: Traian Băsescu intervine dur în cazul Caracal: Oare ce-l mână pe dubiosul Tonel? Cumpănașu atinge culmea ridicolului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.