Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră – inundațiile fac victime: o femeie a murit după ce a fost luată de ape

Ultima Ora breaking news

Femeia luată de ape sâmbătă în localitatea Albeștii de Argeș a murit, a anunțat Poliția Argeș. Aceasta ar fi căzut în apă după ce ar fi încercat să traverseze un pârâu pe o punte improvizată, informează Mediafax. –

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut în albia unui pârâu din localitatea Albeștii de Argeș și ar fi fost luată de ape.Femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezenta semne vitale. Echipajele medicale i-au făcut manevre de resuscitare și au transportat-o la spital. „Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat”, transmite Poliția Argeș.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că femeia de 55 de ani, din Albeștii de Argeș, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, și ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un localnic, la aproximativ 2 km, în aval.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.