Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situație: Irlandezul care a intrat beat în Parlament, în timpul nopții, a fost pus în libertate

irlandez parlament

Irlandezul beat care a reușit să intre în Palatul Parlamentului, sărind un gard și spărgând un geam, a fost pus în libertate de procurori, potrivit Realitatea PLUS. Procurorii nu cer arestarea lui și nici nu îi alte măsuri preventive, potrivit avocatului său. Prin urmare, el poate părăsi țara.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, irlandezul ar fi consumat, pe lângă foarte mult alcool, și cocaină. Acesta a fost prins lângă camera de arme din Parlament.

În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, Coomins Richard Thomas, cetățean irlandez, a fost inițial reținut pentru că la data de 26 decembrie 2021, în jurul orei 03:12, a fost semnalat în Piața Francofoniei, după care s-a deplasat către Bd. Libertății. La scurt timp, a sărit gardul Palatului Parlamentului și s-a deplasat către clădire.

Ulterior, a escaladat balconul exterior aflat la o înălțime de aproximativ 2 metri și a spart geamul exterior din casa scării corpului B1. Imediat, a fost reperat de lucrătorii SPP, care l-au imobilizat și au anunțat Poliția.

În urma efectuării cercetării la fața locului, cât și a controlului corporal asupra lui Coomins Richard Thomas, nu a fost identificat vreun obiect care să fi fost folosit la spargerea geamului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.