Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Klaus Iohannis, atac la Guvern de faţă cu oamenii de afaceri: 'Accidentele de decizie arată calitatea deplorabilă a guvernării'

iohannis cotroceni

Klaus Iohannis a criticat dur politicile guvernamentale, în cadrul şedinței plenare a Coaliției pentru Dezvoltarea României.  Preşedintele s-a plâns oamenilor de afaceri de haosul din domeniul fiscal.

"Investițiile din programul de guvernare au rămas doar pe hârtie. În schimb, nu există în acel program de guvernare sutele de modificări ale legislației fiscale care au afectat economia și au dat peste cap planurile de afaceri. Dacă vorbim despre sutele de modificări, nu este o chestiune simbolică. Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zilele anului trecut. Este o contraperformanțaă rarisimă și sunt convins că ați avut foarte mult de lucru să rămâneţi updated. Partidul de guvernământ a neglijat aproape total investițiile în favoarea unor politici pe termen scurt, care ne vor afecta pe toți", a afirmat Iohannis.

Preşedintele a mai susţinut că, "în ultima perioadă, mediul de afaceri a fost bulversat prin decizii hazardate, prin accidente de decizie, cum a fost OUG 114, care arată calitatea deplorabilă a guvernării actuale".

"Guvernele care s-au perindat în ultimii ani au avut o singură grijă: să lupte cu justiţia şi să şi-o subordoneze", a mai precizat preşedintele, adăugând că Executiv a neglijat investiţiile din fondurile europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.