Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Klaus Iohannis și Joe Biden se vor întâlni, de la distanță, pentru că participă la același eveniment

T-online
Joe Biden

Preşedintele american, Joe Biden, va participa pe 19 februarie de la distanţă la Conferinţa de Securitate de la München, au anunţat joi pe Twitter organizatorii acestui eveniment anual, notează dpa şi AFP.

Asta înseamnă că Biden și Klaus Iohannis se vor întâlni, de la distanță, pentru că președintele României participă și el la această reuniune mondială importantă.

Citește și: Ultim moment! Numărul morților de la ‘Matei Balș’ ajunge la 20 – încă un pacient a decedat

"Suntem încântaţi şi onoraţi să anunţăm că Joe Biden va reveni virtual pe scena Conferinţei la 19 februarie", au scris ei în legătură cu liderul administraţiei de la Washington, care a mai participat în 2009 şi 2013 la această întâlnire în perioada în care era vicepreşedintele lui Barack Obama, scrie agerpres.ro.

Această întâlnire reuneşte anual în Bavaria şefi de stat şi de guvern, lideri ai unor mari companii, specialişti în probleme de securitate şi diplomaţi. Din cauza pandemiei de coronavirus, ea se desfăşoară în acest an, de la 19 la 21 februarie, în format virtual.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’

Joe Biden, pentru care ar putea fi primul discurs adresat direct unui auditoriu european de la instalarea sa la Casa Albă în ianuarie, va interveni prin videconferinţă pe 19 februarie.

În afară de Joe Biden, printre cei care vor mai lua cuvântul se află preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, şi emisarul american pentru schimbările climatice, John Kerry.

Citește și: Ana Birchall, atac dur la adresa lui Dominic Fritz și coaliției USR-PNL după numirea unui condamnat în funcția de director .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.