Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Liderul opoziției din Transnistria a fost asasinat

breaking news ultima ora

Ministerul Afacerilor Interne al Transnistriei a raportat moartea violentă a liderului Uniunii Forțelor de Opoziție din republica nerecunoscută, Oleg Horjan.

"Cadavrul lui Oleg Olegovich Horzhan a fost găsit cu semne de moarte violentă", a informat agenția pe canalul său Telegram, relatează TASS. Horjan Oleg, Liderul comuniștilor transnistreni, a fost găsit împușcat într-o locuință din orașul Tiraspol din stânga Nistrului.

Ce spune Poliția

„Informăm că, cetățeanul Horjan Oleg (anterior deținut ilegal de așa numitele autorități de la Tiraspol) a fost depistat împușcat în propria locuință dintr-o localitate din apropierea Tiraspolului. Poliția Republicii Moldova s-a autosesizat și întreprinde toate măsurile de investigație corespunzătoare ce vizează infracțiunea de omor”, se arată în mesajul Poliției, transmite STIRI.MD.

Pe de altă parte, publicația Zona de Securitate scrie că corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în biroul său, cu mai multe leziuni provocate cu cuțitul, fapt ce i-ar fi provocat decesul, fapt confirmat de colegii acestuia de partid.

Cine a fost Horjan

Horjan a fost considerat ca fiind în opoziție față de regimul de la Tiraspol, anterior acesta a fost deținut timp de patru ani, pentru organizarea unui miting. După eliberare, acesta a fondat „Uniunea forțelor de opoziție din Transnistria”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.