Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Liviu Dragnea vorbește despre despărțirea de Irina Tănase: 'Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Irina Tanase

Liviu Dragnea a vorbit, în premieră, despre despărțirea de Irina Tănase! Dragnea spune că ”există schimbări în viața fiecăruia și există decizii” și precizează că ”nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale”. Intervenția lui Dragnea vine în contextul în care au existat numeroase declarații care au precizat că cei doi nu mai sunt împreună, după ce tânăra l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD.

”Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării.”, a precizat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.