Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ MAE transmite o nouă ALERTĂ pentru românii care merg în Grecia - Sunt așteptate noi furtuni puternice

MAE

Ministerul Afacerilor Externe atenționează românii care călătoresc în Grecia că, pentru un interval de timp, mai multe zone vor fi afectate de ploi torențiale, furtuni, vând în rafale și grindină.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că, pentru următorul interval de timp, serviciul local de meteorologie a emis o prognoză de vreme nefavorabilă, respectiv ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale și grindină. Zonele afectate sunt: Sudul Mării Ionice; Peloponez; Estul Greciei Centrale; Insulele Sporade; Centru și Nordul Insulei Evia; Vestul și Nordul Peninsulei Attica; Thesalia”, transmite MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106728879, +302106744544 și oficiului consular la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, românii care se confruntă cuurgențe că au la dispoziție telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro.

„Românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia -Călătoreşte în siguranţă- (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”, mai transmite Ministerul de Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.